Wspaniały włoski podpłomyk, który łączy w sobie ziemisty smak świeżego tymianku z rześkim aromatem cytryny. Ciasto na focaccię nasączane jest oliwą z oliwek, co zapewnia delikatny miękisz i chrupiącą skórkę. Posypana skórką z cytryny, listkami tymianku i solą morską w płatkach jest idealnym dodatkiem do zup, sałatek lub spożywana jako samodzielny przysmak.
Soczysta pieczeń bez kości z antrykotu. Marynowana dla zachowania kruchości i pokryta aromatyczną skórką z pieprzu i ziół pieczeń pieczona jest w piekarniku na złoty kolor i przyrządzana na wolnym ogniu. Leżakowanie przed pokrojeniem zapewnia soczystość i doskonałe upieczenie. To danie idealne na święta i uroczyste kolacje!
Słodka dynia piżmowa jest idealnym uzupełnieniem delikatnego łososia w tym aromatycznym kokosowym curry. Intensywne smaki zielonego curry przenikają świeże warzywa, kąpiąc danie w pikantnym sosie kokosowym rozjaśnionym świeżym sokiem z limonki. Curry można podawać jako danie jednogarnkowe lub dodać ryż gotowany na parze, aby wchłonąć każdy kęs pysznego sosu.