SW150111
SW150111
Classic Collection

Mały Pojemnik na Przybory Kuchenne Kamionka

5 out of 5 Customer Rating
Mały Pojemnik na Przybory Kuchenne Kamionka
Edytuj
179,00 zł
Zawiera VAT
Po co chować przybory Le Creuset do szuflady, skoro można wyeksponować je we wspaniałym pojemniku? To naczynie świetnie sprawdzi się do przechowywania trzepaczek, łyżek, łopatek kuchennych i innych akcesoriów, a jednocześnie wprowadzi nieco koloru do Twojej kuchni. Lubisz spontaniczność? Wyzwól swojego wewnętrznego stylistę i umieść w pojemniku świeże zioła.
Cechy
  • Nie do zarysowania: nasza emaliowana kamionka jest odporna na zarysowania i łatwa w czyszczeniu.

  • Perfekcyjne wykonanie: dzięki wykonaniu ze specjalnej gliny nasza kamionka utrzymuje równomierną temperaturę i jest niezwykle wytrzymała.

  • Wszystkie kolory tęczy: nasza gama jest dostępna w wielu barwach, które pięknie ożywią Twoją kuchnię.

  • Współczesna ikona: To naczynie o charakterystycznym designie z trzema pierścieniami świetnie współgra z naszymi kultowymi garnkami żeliwnymi, więc idealnie uzupełni Twoją kolekcję Le Creuset.

  • Używaj na zimno lub ciepło: nasza kamionka jest odporna na temperatury od -23°C do +260°C.

  • Najlepsze w swojej klasie: nasze produkty są wytwarzane z najszlachetniejszych materiałów w zakładach na całym świecie, dzięki czemu cechuje je jakość, jakiej oczekujesz od Le Creuset.

Materiał

Kamionka

Wyprodukowano w

Tajlandia

Gwarancja

10 lat

SKU

71501110900001

Grill
Grill
Pojemność:
1 L
Długość
12.2 cm
Szerokość:
12.2 cm
Wysokość:
14.8 cm
Głębokość:
13.9 cm
Zakres temperatur

-23℃ do 260℃

Przechowywanie

Można trzymać w zamrażarce

Użytkowanie

Można myć w zmywarce

Przed pierwszym użyciem

Udanego rozpakowywania nowego zakupu! (Pamiętaj, by usunąć etykiety i elementy opakowania.)

Umyj produkt Le Creuset w ciepłej wodzie z delikatnym płynem do mycia, a potem dokładnie spłucz i wysusz.

Gotowanie

Zadbaj o ochronę – zawsze używaj rękawic kuchennych, gdy dotykasz gorących powierzchni.

Jeśli korzystasz z funkcji grillowania, pamiętaj by zachować przynajmniej 6,5 cm przerwy pomiędzy źródłem ciepła a górną częścią produktu.

Nie wkładaj zamrożonej formy z jedzeniem do nagrzanego piekarnika. Włóż ją do zimnego piekarnika, nastaw temperaturę i pozwól, by forma wraz z jedzeniem podgrzała się równomiernie.Zawsze przed podaniem upewnij się, że całe danie się podgrzało.Jeśli chcesz podgrzać danie, które jest w temperaturze pokojowej, nie nagrzewaj piekarnika do temperatury powyżej 205°C.Chcesz dodać płynu do formy w piekarniku? Wyjmij ją z piekarnika i studź przez kilka minut.

Czyszczenie

Zaczekaj, aż produkt ostygnie, nim zaczniesz go czyścić.

Wytrzyj wszystkie resztki z dna oraz boków produktu. Jeśli jakieś resztki przywarły do produktu, napełnij naczynie ciepłą wodą z delikatnym płynem do mycia i pozostaw do namoczenia przez 15-20 minut, a następnie wyczyść jak zwykle.

Myj i susz ręcznie. Kamionkę możesz też myć w zmywarce na pełnym cyklu.

Konserwacja i Użytkowanie
Dostawa Standard
15 zł – 2-4 dni robocze
Darmowa dostawa od 200 zł

Zwrot
Więcej szczegółów tutaj >