Wspaniały włoski podpłomyk, który łączy w sobie ziemisty smak świeżego tymianku z rześkim aromatem cytryny. Ciasto na focaccię nasączane jest oliwą z oliwek, co zapewnia delikatny miękisz i chrupiącą skórkę. Posypana skórką z cytryny, listkami tymianku i solą morską w płatkach jest idealnym dodatkiem do zup, sałatek lub spożywana jako samodzielny przysmak.
Soczysta pieczeń bez kości z antrykotu. Marynowana dla zachowania kruchości i pokryta aromatyczną skórką z pieprzu i ziół pieczeń pieczona jest w piekarniku na złoty kolor i przyrządzana na wolnym ogniu. Leżakowanie przed pokrojeniem zapewnia soczystość i doskonałe upieczenie. To danie idealne na święta i uroczyste kolacje!
Niezależnie od tego, czy planujesz specjalną kolację, czy po prostu chcesz ulepszyć swoje gotowanie, skorzystaj z naszego przewodnika poniżej, aby stworzyć najlepsze wrażenia kulinarne w zaciszu własnej kuchni.
Mise en place to francuska fraza, co oznacza "wprowadzenie". Przed gotowaniem przygotuj wszystkie składniki i włóż je do Mini Cocotte, foremek lub misek Le Creuset, aby utrzymać czystość w miejscu pracy.
Chcesz precyzyjnie pokroić i posiekać składniki? Dowiedz się, dlaczego noże Le Creuset są idealne do codziennych zadań i ułatwiają przygotowywanie posiłków.
Te makarony z dodatkiem smacznego sosu kokosowego i limonkowego tworzą elegancką przystawkę na przyjęcie. Zdejmij przegrzebki, aby danie było wegańskie.
Te lody migdałowo - ananasowe są odpowiednie dla gości nietolerujących laktozy i świetnie kontrastują z lawendowo- miodową polewą. Smakują tak dobrze, jak wyglądają.