Niezależnie od tego, czy planujesz specjalną kolację, czy po prostu chcesz ulepszyć swoje gotowanie, skorzystaj z naszego przewodnika poniżej, aby stworzyć najlepsze wrażenia kulinarne w zaciszu własnej kuchni.
Przygotowanie
Przygotuj swoją kuchnię jak profesjonaliści.
Zrób swoją Mise en Place
Mise en place to francuska fraza, co oznacza "wprowadzenie". Przed gotowaniem przygotuj wszystkie składniki i włóż je do Mini Cocotte, foremek lub misek Le Creuset, aby utrzymać czystość w miejscu pracy.
Wybierz odpowiedni nóż
Chcesz precyzyjnie pokroić i posiekać składniki? Dowiedz się, dlaczego noże Le Creuset są idealne do codziennych zadań i ułatwiają przygotowywanie posiłków.
Stwórz własne doświadczenie kulinarne
Przenieś gotowanie i domowe posiłki na wyższy poziom dzięki inspiracjom i poradom mistrzów.
Amuse Bouche
To intensywne carpaccio, upieczone w słonej skórce z pewnością zaimponuje Twoim gościom.
Przystawka
Te makarony z dodatkiem smacznego sosu kokosowego i limonkowego tworzą elegancką przystawkę na przyjęcie. Zdejmij przegrzebki, aby danie było wegańskie.
Danie Główne
To pożywne buco osso z marchewki i czerwonego wina to przepyszna wegetariańska alternatywa.
Deser
Te lody migdałowo - ananasowe są odpowiednie dla gości nietolerujących laktozy i świetnie kontrastują z lawendowo- miodową polewą. Smakują tak dobrze, jak wyglądają.