70811107160002
70811107160002
4,7 out of 5 Customer Rating
Pojemnik na Sól Kamionka
Edytuj
219,00 zł
Zawiera VAT
Ten kamionkowy pojemnik na sól doskonale nadaje się do przechowywania soli i sprawia, że jest ona zawsze pod ręką. Koniec z nieporęcznymi paczkami i pojemnikami. Przesyp do niego swoją ulubioną sól kamienną lub morską, albo przeznacz go na inne przyprawy.
Cechy
  • Nie do zarysowania: nasza emaliowana kamionka jest odporna na zarysowania i łatwa w czyszczeniu.

  • Perfekcyjne wykonanie: dzięki wykonaniu ze specjalnej gliny nasza kamionka utrzymuje równomierną temperaturę i jest niezwykle wytrzymała.

  • Współczesna ikona: To naczynie o charakterystycznym designie z trzema pierścieniami świetnie współgra z naszymi kultowymi garnkami żeliwnymi, więc idealnie uzupełni Twoją kolekcję Le Creuset.

  • Używaj na zimno lub ciepło: nasza kamionka jest odporna na temperatury od -23°C do +260°C.

  • Najlepsze w swojej klasie: nasze produkty są wytwarzane z najszlachetniejszych materiałów w zakładach na całym świecie, dzięki czemu cechuje je jakość, jakiej oczekujesz od Le Creuset.

Materiał

Kamionka

Wyprodukowano w

Tajlandia

Gwarancja

10 lat

SKU

70811107160002

Pojemność:
0.3 L
Długość
12.3 cm
Szerokość:
12.3 cm
Wysokość:
13.3 cm
Głębokość:
10.05 cm
Zakres temperatur

-23℃ do 260℃

Przechowywanie

Można trzymać w zamrażarce

Użytkowanie

Można myć w zmywarce

Przed pierwszym użyciem

Udanego rozpakowywania nowego zakupu! (Pamiętaj, by usunąć etykiety i elementy opakowania.)

Umyj produkt Le Creuset w ciepłej wodzie z delikatnym płynem do mycia, a potem dokładnie spłucz i wysusz.

Gotowanie

Zadbaj o ochronę – zawsze używaj rękawic kuchennych, gdy dotykasz gorących powierzchni.

Jeśli korzystasz z funkcji grillowania, pamiętaj by zachować przynajmniej 6,5 cm przerwy pomiędzy źródłem ciepła a górną częścią produktu.

Nie wkładaj zamrożonej formy z jedzeniem do nagrzanego piekarnika. Włóż ją do zimnego piekarnika, nastaw temperaturę i pozwól, by forma wraz z jedzeniem podgrzała się równomiernie. Zawsze przed podaniem upewnij się, że całe danie się podgrzało. Jeśli chcesz podgrzać danie, które jest w temperaturze pokojowej, nie nagrzewaj piekarnika do temperatury powyżej 205°C. Chcesz dodać płynu do formy w piekarniku? Wyjmij ją z piekarnika i studź przez kilka minut.

Czyszczenie

Zaczekaj, aż produkt ostygnie, nim zaczniesz go czyścić.

Wytrzyj wszystkie resztki z dna oraz boków produktu. Jeśli jakieś resztki przywarły do produktu, napełnij naczynie ciepłą wodą z delikatnym płynem do mycia i pozostaw do namoczenia przez 15-20 minut, a następnie wyczyść jak zwykle.

Myj i susz ręcznie. Kamionkę możesz też myć w zmywarce na pełnym cyklu.

Konserwacja i Użytkowanie
Dostawa Standard
15 zł – 2-4 dni robocze
Darmowa dostawa od 200 zł

Zwrot
Więcej szczegółów tutaj >