Wspaniały włoski podpłomyk, który łączy w sobie ziemisty smak świeżego tymianku z rześkim aromatem cytryny. Ciasto na focaccię nasączane jest oliwą z oliwek, co zapewnia delikatny miękisz i chrupiącą skórkę. Posypana skórką z cytryny, listkami tymianku i solą morską w płatkach jest idealnym dodatkiem do zup, sałatek lub spożywana jako samodzielny przysmak.
Soczysta pieczeń bez kości z antrykotu. Marynowana dla zachowania kruchości i pokryta aromatyczną skórką z pieprzu i ziół pieczeń pieczona jest w piekarniku na złoty kolor i przyrządzana na wolnym ogniu. Leżakowanie przed pokrojeniem zapewnia soczystość i doskonałe upieczenie. To danie idealne na święta i uroczyste kolacje!
Słodka dynia piżmowa jest idealnym uzupełnieniem delikatnego łososia w tym aromatycznym kokosowym curry. Intensywne smaki zielonego curry przenikają świeże warzywa, kąpiąc danie w pikantnym sosie kokosowym rozjaśnionym świeżym sokiem z limonki. Curry można podawać jako danie jednogarnkowe lub dodać ryż gotowany na parze, aby wchłonąć każdy kęs pysznego sosu.
Sezon na dawanie i dzielenie się. Niezależnie od tego, czy Twoja ukochana osoba jest mistrzem kuchni, entuzjastą pieczenia, czy koneserem wina, znajdź idealny prezent, który sprawi jej radość.
Rytuał codzienny
Podaruj miłośnikom kawy lub entuzjastom podróży kultową butelkę na wodę o pojemności 350 ml lub 500 ml w ulubionym kolorze.
Przyciągające wzrok kolory, takie jak wiśniowa czerwień i spektakularny Deep Teal, pomogą nadać ton Twoim świętom. Dodaj blasku dzięki naczyniom ze stali nierdzewnej, aby ten sezon był naprawdę lśniący.