Przepisy

discover
Rozpieszczaj swoje kubki smakowe dzięki naszym smakowitym przepisom z całego świata.
Przepisy
456 results
Filtr
Podstawowy skłdanik
Dieta i Styl Życia
Kuchania
Poziom trudności
Czas gototwania
Rozmiar porcji
Świetny dla
Okazja
Image without a name
PRZEPIS
Dwa cannelé z łososiem i szczypiorkiem
Idealny dodatek do brunchowej pasty. Tradycyjne cannelé ze świeżym i wędzonym łososiem, serkiem śmietankowym i siekanym szczypiorkiem.
Image without a name
PRZEPIS
Ciasto kruche z wiśniami
Idealne połączenie słodyczy i kwaskowatości. Podawaj na ciepło z bitą śmietaną lub lodami waniliowymi.
UŻYWAMY
Głęboka Patelnia do Smażenia i Serwowania Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Confit z pomidorów z czosnkiem
Wykorzystaj świeże, letnie warzywa, przygotowując ten przepis na confit z pomidorów. Idealnie sprawdzi się jako ciepły dodatek do sałatek lub na zapieczonym chlebie z serem.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Sałatka nicejska z łososiem w nowym stylu
Klasyczna francuska sałatka w nowej odsłonie. Smażony łosoś na szpinaku, z dodatkiem batatów, groszku i pikantnego sosu winegret z miodem i musztardą.
UŻYWAMY
Miska do Sałatek Kamionka
Image without a name
PRZEPIS
Stek z sosem Café de Paris
Przygotuj samodzielnie tę francuską kanapkę z cienkimi frytkami. Jest idealna na piknik. Sos Café de Paris idealnie pasuje do steków.
UŻYWAMY
Płytka Prostokątna Płyta Grillowa Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Tarta z fig i orzechów makadamia
Idealna przekąska na podwieczorek: Kruche ciasto z kremem migdałowym, figami i cukrem pudrem.
UŻYWAMY
Prostokątna Forma do Tarty
Image without a name
PRZEPIS
Idealnie kremowa zupa z kurczakiem i świeżymi, wiejskimi warzywami
Pożywna i poprawiająca nastrój. Ta kremowa zupa z kurczaka i warzyw idealnie komponuje się ze świeżym, wiejskim chlebem. Zupę możesz przechowywać w zamrażarce i podgrzać, kiedy przyjdzie Ci na nią ochota.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Bakłażan z winegretem czosnkowo-kminkowym, fetą i ziołami
Proste, pełne smaku danie z bakłażana. W połączeniu z intensywnym sosem winegret może stanowić danie główne lub być serwowane jako pyszny dodatek.
UŻYWAMY
Klasyczna Prostokątna Forma Kamionka
Image without a name
PRZEPIS
Zupa z pieczonej marchewki i pasternaku z salsą z prażonych orzechów laskowych
Smaczna, sycąca zupa z pieczoną marchewką i pasternakiem. Salsa z orzechów laskowych to idealne uzupełnienie, które dodaje chrupkości i wzbogaca teksturę.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Shepherd's Pie z grzybami, soczewicą i fasolą czarne oczko
Spróbuj wegetariańskiej wersji klasycznego Shepard’s Pie. Pożywne i poprawiające nastrój danie z ziemniaczano-serową pierzynką, podawane w Bulionówkach Le Creuset.
UŻYWAMY
Bulionówka