Przepisy

discover
Rozpieszczaj swoje kubki smakowe dzięki naszym smakowitym przepisom z całego świata.
Przepisy
452 results
Filtr
Podstawowy skłdanik
Dieta i Styl Życia
Kuchania
Poziom trudności
Czas gototwania
Rozmiar porcji
Świetny dla
Okazja
Image without a name
PRZEPIS
Stek z sosem Café de Paris
Przygotuj samodzielnie tę francuską kanapkę z cienkimi frytkami. Jest idealna na piknik. Sos Café de Paris idealnie pasuje do steków.
UŻYWAMY
Płytka Prostokątna Płyta Grillowa Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Tarta z fig i orzechów makadamia
Idealna przekąska na podwieczorek: Kruche ciasto z kremem migdałowym, figami i cukrem pudrem.
UŻYWAMY
Prostokątna Forma do Tarty
Image without a name
PRZEPIS
Idealnie kremowa zupa z kurczakiem i świeżymi, wiejskimi warzywami
Pożywna i poprawiająca nastrój. Ta kremowa zupa z kurczaka i warzyw idealnie komponuje się ze świeżym, wiejskim chlebem. Zupę możesz przechowywać w zamrażarce i podgrzać, kiedy przyjdzie Ci na nią ochota.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Bakłażan z winegretem czosnkowo-kminkowym, fetą i ziołami
Proste, pełne smaku danie z bakłażana. W połączeniu z intensywnym sosem winegret może stanowić danie główne lub być serwowane jako pyszny dodatek.
UŻYWAMY
Klasyczna Prostokątna Forma Kamionka
Image without a name
PRZEPIS
Zupa z pieczonej marchewki i pasternaku z salsą z prażonych orzechów laskowych
Smaczna, sycąca zupa z pieczoną marchewką i pasternakiem. Salsa z orzechów laskowych to idealne uzupełnienie, które dodaje chrupkości i wzbogaca teksturę.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Shepherd's Pie z grzybami, soczewicą i fasolą czarne oczko
Spróbuj wegetariańskiej wersji klasycznego Shepard’s Pie. Pożywne i poprawiające nastrój danie z ziemniaczano-serową pierzynką, podawane w Bulionówkach Le Creuset.
UŻYWAMY
Bulionówka
Image without a name
PRZEPIS
Szarlotka z sosem ze słonego karmelu
Doskonałe zwieńczenie uroczystego obiadu. Maślane ciasto z delikatnymi jabłkami i przepyszną, gęstą polewą ze słonego karmelu.
UŻYWAMY
Kwadratowa Forma do Zapiekania Klasyczna Kamionka
Image without a name
PRZEPIS
Tarta migdałowa z anyżem i gotowanymi gruszkami
Słodka tarta z kremem migdałowym i delikatnymi gruszkami, idealnie upieczona w nieprzywierającej formie do pieczenia Le Creuset. Podawaj z bitą śmietaną, by uzyskać dekadencki przysmak.
UŻYWAMY
Kwadratowa Forma do Tarty
Image without a name
PRZEPIS
Pieczony indyk w glazurze z zielonych fig z boczkiem
Przygotuj imponującego indyka na Święta. Zielone figi oraz glazurowany bekon to idealne dodatki do soczystego, delikatnego drobiu.
UŻYWAMY
Owalna Brytfanna Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Wieniec ze szpinakiem, karczochami i ricottą
Idealny do dzielenia się. Wieniec ze szpinakiem, karczochami i ricottą, upieczony we wszechstronnym garnku Signature Le Creuset, to pełny smaku dodatek do każdego dania.