471 results
PRZEPIS
Coq au Vin
Ten klasyczny kurczak po francusku, pełen głębokich, zróżnicowanych smaków, jest zwycięskim przepisem gdy próbujesz zrobić wrażenie na gościach.
UŻYWAMY
Owalna Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Tradycyjne cannelé z Bordeaux
Cannelé to klasyczny przysmak z portowego Bordeaux, o smaku rumu i wanilii.
UŻYWAMY
Forma na 12 Cannelé
PRZEPIS
Paryskie mini cannelé
Idealnie drobne, te smakowite cannelé to idealna przystawka na każdą okazję.
PRZEPIS
Bourguignon wołowy
Ten tradycyjny francuski gulasz wołowy, znany również jako bœuf bourguignon, jest duszony w czerwonym winie, co daje niezwykle apetyczne rezultaty. Podawaj z purée ziemniaczanym, by zapewnić prawdziwie przepyszne doświadczenie.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Ratatouille Provençale
Ten kultowy gulasz pochodzący z południa Francji jest pełen smacznych, odżywczych warzyw. Tradycyjnie jada się go w lecie.
UŻYWAMY
Owalna Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Czekoladowy naleśnik Dutch Baby
Ten puszysty, czekoladowy naleśnik jest idealnym śniadaniem lub poobiednim deserem. Podawaj z dekadenckimi lodami waniliowymi prosto z patelni.
PRZEPIS
Kurczak z makaronem orecchiette
Ten kremowy makaron z kurczakiem to wykwintne danie jednogarnkowe, które jest wymarzone na randkę.
UŻYWAMY
Brytfanna w Kształcie Serca z Uchwytem do Pokrywki Serce
PRZEPIS
Sałatka z buraków z zielonym sosem harissa
Rozkoszuj się sałatką będącą symfonią smaku, która łączy w sobie słodkie buraki z zielonym, pikantnym sosem harissa. Nie tylko spełnia wszystkie oczekiwania smakowe, ale też apetycznie wygląda. Smakuje idealnie podana ze smażonym łososiem lub stekami z patelni grillowej.
UŻYWAMY
Miska do Serwowania Serce Kamionka
PRZEPIS
Risotto chrzanowe
Nasze kremowe Risotto z dodatkiem pikanterii chrzanu musztardowego. To niebiańskie połączenie – idealne danie główne na romantyczny domowy posiłek dla dwóch osób.
UŻYWAMY
Brytfanna w Kształcie Serca z Uchwytem do Pokrywki Serce
PRZEPIS
Ciasto czekoladowe z malinami
Maliny nadają temu bogatemu czekoladowemu ciastu charakteru. Można go jeść na ciepło jako deser lub na zimno jako ciasto.
PRZEPIS
Czerwone aksamitne babeczki w kształcie serca z lukrem
Made in our non-stick coated Heart Muffin Tray our red velvet cupcakes are a stress free bake for the one you love. This romantic scarlet coloured cake with a hint of chocolate makes a perfect valentine's gift.
PRZEPIS
Mus z białej czekolady z kardamonem i malinami
Ten aksamitny mus z białej czekolady zyskuje odrobinę wyrafinowania dzięki dodaniu kardamonu, jest to wyjątkowe danie do podania jako deser.