452 results
PRZEPIS
Kremowa tarta bez skórki z karmelowym wierzchem
Odmiana tradycyjnego crème brûlée. Ta kremowa tarta z karmelizowanym wierzchem smakuje wyśmienicie.
UŻYWAMY
Forma do Tarty Kamionka
PRZEPIS
Łosoś pieczony w piekarniku w białym winie i miodzie z cytrusami
Prosty i aromatyczny łosoś pieczony w piekarniku najlepiej smakuje z sałatką ze świeżych ziół i chrupiącą bagietką. Podawaj go na stół w garnku profesjonalnym Gourmet.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
PRZEPIS
Morelowe kulki mocy
Sięgnij po morelową kulkę mocy, pełną wartościowych składników, kiedy potrzeba Ci zastrzyku energii.
UŻYWAMY
Płytka Patelnia Aluminium Nieprzywierające
PRZEPIS
Zupa z pieczonego kalafiora
Przepysznie kremowa zupa kalafiorowa idealnie Cię rozgrzeje. Udekoruj ją plastrami rzodkiewki i jadalnymi kwiatami, które będą wspaniałym wykończeniem dania.
UŻYWAMY
3-ply Rondel z Pokrywką i Uchwytem Pomocniczym Stal Nierdzewna
PRZEPIS
Letnia sałatka warzywna z cytryną
Wysokiej jakości warzywa robią naprawdę wielką różnicę.
UŻYWAMY
Płytka Patelnia Aluminium Nieprzywierające
PRZEPIS
Kolorowe marchewki z kozim serem
Idealna przystawka, którą przygotujesz w małej owalnej brytfannie z kamionki.
UŻYWAMY
Owalna Mini Cocotte Kamionka
PRZEPIS
Makaron z czerwonej soczewicy ze szpinakiem i pesto z natki marchewki
Pyszny i łatwy makaron, do podania którego wykorzystasz zwykle wyrzucane natki marchewek.
UŻYWAMY
Miska do Sałatek Kamionka
PRZEPIS
Wegański dip groszkowy
Ten szybki i prosty dip można przygotować 2 dni wcześniej i przechowywać w lodówce, aż do momentu podania. Uniwersalny i przyjazny dla wegan!
UŻYWAMY
Kwadratowa Forma do Zapiekania Klasyczna Kamionka
PRZEPIS
Chrupiące musli z patelni
Zrób własne musli na śniadanie lub jako przekąskę. Ten prosty przepis może być dowolnie modyfikowany. Podawaj z jogurtem, świeżymi jagodami lub innymi owocami.
UŻYWAMY
3-ply Patelnia Stal Nierdzewna Nieprzywierająca
PRZEPIS
Kushari z cynamonem i pomidorkami koktajlowymi
„To szczodrze przyprawione danie z soczewicy i ryżu to coś o wiele więcej niż suma składników, których przeważającą większość znajdziesz w swojej kuchni. Wierzch tej potrawy zwieńczają chrupiące, podsmażone szalotki, które stanowią kontrast dla delikatnej, poprawiającej nastrój pozostałej części dania. W tradycyjnej wersji tego klasyka egipskiej kuchni ulicznej występuje makaron oraz ciecierzyca. W tym przepisie użyłam ryżu i soczewicy – żeby było prościej – ale do ryżu można dodać makaronu lub odcedzoną puszkę ciecierzycy, aby danie było odrobinę bardziej autentyczne”. – Anna Jones
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
PRZEPIS
Pad Thai z chrupiącym tofu
„Pad Thai to danie, któremu nie mogę się oprzeć. Wiem, że jest to przewidywalne, ale nie może go zabraknąć w moim menu. W tej wersji znalazło się wszystko, co uwielbiam w tym daniu: chrupiące tofu, całe mnóstwo zielonych warzyw, sos tamaryndowy, prażone fistaszki i chrupiąca cebulka, ponieważ w moim przekonaniu Pad Thai nie może się obejść bez tych składników”. – Anna Jones
UŻYWAMY
Talerz Głęboki Kamionka