471 results
PRZEPIS
Cannelé z mlekiem migdałowym i różową czekoladą
Doskonałe na walentynki! Cannelé z bobu tonka udekorowane różową czekoladą i przybrane malinami lub truskawkami.
UŻYWAMY
Forma na 12 Mini Babeczek
PRZEPIS
Bożonarodzeniowe cannelé o smaku pomarańczowej panna cotty z czekoladą
Świąteczne cannelé wniesie radość świąt Bożego Narodzenia na Twój talerz. Cannelé o smaku pomarańczowej panna cotty z roztopioną gorzką czekoladą i zwieńczone marmoladą pomarańczową.
PRZEPIS
Wielkanocne cannelé czekoladowe z karmelem i orzeszkami ziemnymi
Wersja wielkanocnego jajka dla dorosłych! To cannelé o smaku gorzkiej czekolady z musem czekoladowym, karmelem i prażonymi orzeszkami ziemnymi to deser, któremu nikt się nie oprze.
PRZEPIS
Zielone cannelé z rukolą
Przepyszne wytrawne cannelé z pesto, podawane ze świeżą ricottą lub kozim serem oraz pieprzną rukolą.
PRZEPIS
Ciasteczka halloweenowe cannelé o smaku dyni
Tradycyjne cannelé w halloweenowej odsłonie. Przepyszne cannelé z dynią i trzema serami, wykończone dyniowym popcornem oraz brązowym cukrem.
UŻYWAMY
Forma na 12 Cannelé
PRZEPIS
Serowe cannelé
Dla miłośników sera. Ten wytrawny przysmak z parmezanem i serem roquefort będzie świetnym poczęstunkiem podczas przyjęcia.
PRZEPIS
Dwa cannelé z łososiem i szczypiorkiem
Idealny dodatek do brunchowej pasty. Tradycyjne cannelé ze świeżym i wędzonym łososiem, serkiem śmietankowym i siekanym szczypiorkiem.
PRZEPIS
Ciasto kruche z wiśniami
Idealne połączenie słodyczy i kwaskowatości. Podawaj na ciepło z bitą śmietaną lub lodami waniliowymi.
UŻYWAMY
Głęboka Patelnia do Smażenia i Serwowania Żeliwo
PRZEPIS
Confit z pomidorów z czosnkiem
Wykorzystaj świeże, letnie warzywa, przygotowując ten przepis na confit z pomidorów. Idealnie sprawdzi się jako ciepły dodatek do sałatek lub na zapieczonym chlebie z serem.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
PRZEPIS
Sałatka nicejska z łososiem w nowym stylu
Klasyczna francuska sałatka w nowej odsłonie. Smażony łosoś na szpinaku, z dodatkiem batatów, groszku i pikantnego sosu winegret z miodem i musztardą.
UŻYWAMY
Miska do Sałatek Kamionka
PRZEPIS
Stek z sosem Café de Paris
Przygotuj samodzielnie tę francuską kanapkę z cienkimi frytkami. Jest idealna na piknik. Sos Café de Paris idealnie pasuje do steków.
UŻYWAMY
Płytka Prostokątna Płyta Grillowa Żeliwo
PRZEPIS
Tarta z fig i orzechów makadamia
Idealna przekąska na podwieczorek: Kruche ciasto z kremem migdałowym, figami i cukrem pudrem.
UŻYWAMY
Prostokątna Forma do Tarty