471 results
PRZEPIS
Idealnie kremowa zupa z kurczakiem i świeżymi, wiejskimi warzywami
Pożywna i poprawiająca nastrój. Ta kremowa zupa z kurczaka i warzyw idealnie komponuje się ze świeżym, wiejskim chlebem. Zupę możesz przechowywać w zamrażarce i podgrzać, kiedy przyjdzie Ci na nią ochota.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Bakłażan z winegretem czosnkowo-kminkowym, fetą i ziołami
Proste, pełne smaku danie z bakłażana. W połączeniu z intensywnym sosem winegret może stanowić danie główne lub być serwowane jako pyszny dodatek.
UŻYWAMY
Klasyczna Prostokątna Forma Kamionka
PRZEPIS
Zupa z pieczonej marchewki i pasternaku z salsą z prażonych orzechów laskowych
Smaczna, sycąca zupa z pieczoną marchewką i pasternakiem. Salsa z orzechów laskowych to idealne uzupełnienie, które dodaje chrupkości i wzbogaca teksturę.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Szafranowo-miodowa potrawka z kurczaka w sosie pomarańczowo-imbirowym
To jednogarnkowe danie z kurczakiem, inspirowane marokańskimi smakami, to łatwy i rozgrzewający posiłek w środku tygodnia.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
PRZEPIS
Potrawka wołowa z miso, palonym masłem, imbirem i pieczoną dynią piżmową
Delikatna pręga wołowa marynowana w miso, wolno gotowana i podana z pieczoną dynią piżmową.
Shepherd's Pie z grzybami, soczewicą i fasolą czarne oczko
TRUDNOŚĆ
Średni
CZAS GOTOWANIA
Do 2 godz.
PRZEPIS
Shepherd's Pie z grzybami, soczewicą i fasolą czarne oczko
Spróbuj wegetariańskiej wersji klasycznego Shepard’s Pie. Pożywne i poprawiające nastrój danie z ziemniaczano-serową pierzynką, podawane w Bulionówkach Le Creuset.
UŻYWAMY
Bulionówka
PRZEPIS
Szarlotka z sosem ze słonego karmelu
Doskonałe zwieńczenie uroczystego obiadu. Maślane ciasto z delikatnymi jabłkami i przepyszną, gęstą polewą ze słonego karmelu.
UŻYWAMY
Kwadratowa Forma do Zapiekania Klasyczna Kamionka
PRZEPIS
Tarta migdałowa z anyżem i gotowanymi gruszkami
Słodka tarta z kremem migdałowym i delikatnymi gruszkami, idealnie upieczona w nieprzywierającej formie do pieczenia Le Creuset. Podawaj z bitą śmietaną, by uzyskać dekadencki przysmak.
UŻYWAMY
Kwadratowa Forma do Tarty
PRZEPIS
Pieczony indyk w glazurze z zielonych fig z boczkiem
Przygotuj imponującego indyka na Święta. Zielone figi oraz glazurowany bekon to idealne dodatki do soczystego, delikatnego drobiu.
UŻYWAMY
Owalna Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Wieniec ze szpinakiem, karczochami i ricottą
Idealny do dzielenia się. Wieniec ze szpinakiem, karczochami i ricottą, upieczony we wszechstronnym garnku Signature Le Creuset, to pełny smaku dodatek do każdego dania.
PRZEPIS
Smażone kulki z sera bocconcini z sosem bazyliowym
Idealna przystawka przed uroczystym obiadem. Kulki z sera bocconcini smażone w chrupiącej, solonej panierce, podawane z wyrazistym sosem bazyliowym.
PRZEPIS
Puddingowe tartinki Yorkshire
Niezwykle puszyste tartinki ze złocistobrązowego Yorkshire pudding, udekorowane koktajlem z krewetek dla świątecznego efektu. Najlepiej smakują z lampką szampana.