Przepisy

discover
Rozpieszczaj swoje kubki smakowe dzięki naszym smakowitym przepisom z całego świata.
Przepisy
452 results
Filtr
Podstawowy skłdanik
Dieta i Styl Życia
Kuchania
Poziom trudności
Czas gototwania
Rozmiar porcji
Świetny dla
Okazja
Image without a name
PRZEPIS
Kanapka z awokado, bekonem i majonezem chilli
Nowa odsłona klasyki! Awokado, majonez chilli i rukola wprowadzają kanapkę z bekonem na nowy poziom przyjemności.
Image without a name
PRZEPIS
Makaron linguine z dynią
Bogate, jesienne danie z dynią i świeżym makaronem. Jego szybkie przygotowanie w jednym garnku - „One Pot” - sprawia, że jest to idealny posiłek podczas intensywnego tygodnia pracy.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Owsianka z gruszkami w syropie klonowym, rodzynkami i orzechami laskowymi
Comforting, wholesome and healthy all at the same time, this baked porridge is a great breakfast for a crowd. Simply pop all the ingredients in the casserole and bake in the oven. It is also extremely versatile so why not trying changing-up the dried fruit and nuts depending on what you have in the cupboard.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Chleb z cukinii z żeliwnej patelni
Jeśli chodzi o patelnię żeliwną, niewiele osób kojarzy ją z wypiekami. Ale to wszechstronne urządzenie do gotowania dobrze się do tego nadaje. Podobnie jak w piekarniku, chleb na żeliwnej patelni tworzy chrupiącą skórkę. Jednocześnie pozostaje miękki i soczysty. Tchnij nowe życie w żeliwną patelnię i wypróbuj chleb z cukinii.
Image without a name
PRZEPIS
Bułeczki z żurawiną i orzechami włoskimi
Miękkie i puszyste bułeczki z żurawiną i orzechami włoskimi świetnie smakują do brunchu lub popołudniowej kawy. Bułki piecze się na gorącej żeliwnej patelni. Stają się chrupiące zarówno od góry, jak i od dołu, a wnętrze bułek pozostaje puszyste i miękkie. Przepis został opracowany we współpracy z Food Blog Grødgrisen.
UŻYWAMY
Patelnia do Smażenia i Serwowania Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Focaccia z rozmarynem, oliwkami i solą morską
Tradycyjna włoska focaccia pieczona jest ze świeżym rozmarynem, oliwkami i solą morską. Ten przepis pozwala uzyskać puszystą focaccia z chrupiącą skórką.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Focaccia z oliwkami, orzechami włoskimi i suszonymi figami
Żeliwne brytfanny nadają się nie tylko do gulaszu i do gotowania ryżu, ziemniaków i makaronu. Doskonale nadają się również do wypieku chleba.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo