Przepisy

discover
Rozpieszczaj swoje kubki smakowe dzięki naszym smakowitym przepisom z całego świata.
Przepisy
456 results
Filtr
Podstawowy skłdanik
Dieta i Styl Życia
Kuchania
Poziom trudności
Czas gototwania
Rozmiar porcji
Świetny dla
Okazja
Image without a name
PRZEPIS
Kurczak pieczony z pastą harissa i granatem
Najlepsza w kurczaku pieczonym na ruszcie jest większa powierzchnia zapewniająca maksymalny smak — kurczak piecze się bardziej równomiernie i szybciej. Zmień smak masła, zastępując pastę harissa ulubionymi przyprawami lub pastami.
UŻYWAMY
Prostokątna Forma do Zapiekania Kamionka
Image without a name
PRZEPIS
Chleb z brytfanny
Zrób w domu własny bochenek jak z piekarni dzięki temu prostemu przepisowi. Dzięki doskonałemu rozprowadzaniu ciepła nasza brytfanna z żeliwa zapewnia chrupiącą skórkę i równy stopień wypieczenia.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Omlet klasyczny
Idealny sposób na rozpoczęcie dnia. Delikatne składniki, takie jak jajka, z łatwością usuniesz z naszych patelni ze wzmocnioną powłoką nieprzywierającą.
UŻYWAMY
Płytka Patelnia Aluminium Nieprzywierające
Image without a name
PRZEPIS
Oryginalne szwajcarskie fondue z serem
A delicious sharing recipe that can be cooked and served in the same pan. It is great for those who do not enjoy cooking and looks amazing served at the table.
UŻYWAMY
Fondue Caquelon Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Najlepsze czekoladowe Brownie
Pomiń brownie kupione w sklepie i przygotuj własną dekadencką wersję na tacy na 12 brownies. Idealne do dzielenia, mogą być przechowywane w hermetycznym pojemniku przez maksymalnie dwa dni.
Image without a name
PRZEPIS
Coq au Vin
Ten klasyczny kurczak po francusku, pełen głębokich, zróżnicowanych smaków, jest zwycięskim przepisem gdy próbujesz zrobić wrażenie na gościach.
UŻYWAMY
Owalna Brytfanna Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Tradycyjne cannelé z Bordeaux
Cannelé to klasyczny przysmak z portowego Bordeaux, o smaku rumu i wanilii.
UŻYWAMY
Forma na 12 Cannelé
Image without a name
PRZEPIS
Paryskie mini cannelé
Idealnie drobne, te smakowite cannelé to idealna przystawka na każdą okazję.
Image without a name
PRZEPIS
Bourguignon wołowy
Ten tradycyjny francuski gulasz wołowy, znany również jako bœuf bourguignon, jest duszony w czerwonym winie, co daje niezwykle apetyczne rezultaty. Podawaj z purée ziemniaczanym, by zapewnić prawdziwie przepyszne doświadczenie.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Ratatouille Provençale
Ten kultowy gulasz pochodzący z południa Francji jest pełen smacznych, odżywczych warzyw. Tradycyjnie jada się go w lecie.
UŻYWAMY
Owalna Brytfanna Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Curry kokosowe z kalafiorem
To zdrowe i pożywne, aromatyczne curry jest łatwe w przygotowaniu i stanowi niezwykle pyszną pozycję halloweenowego menu.
UŻYWAMY
Brytfanna w Kształcie Dyni Żeliwo