Przepisy

discover
Rozpieszczaj swoje kubki smakowe dzięki naszym smakowitym przepisom z całego świata.
Przepisy
456 results
Filtr
Podstawowy skłdanik
Dieta i Styl Życia
Kuchania
Poziom trudności
Czas gototwania
Rozmiar porcji
Świetny dla
Okazja
Image without a name
PRZEPIS
Rubinowy krem z kardamonem
Rozkoszuj się luksusową prostotą przygotowania pysznego kremu. Jest nie tylko łatwy do przygotowania, ale także doskonale nadaje się do poczęstowania przyjaciół.
UŻYWAMY
Zestaw 4 Foremek Petits Fours
Image without a name
PRZEPIS
Deser z białą czekoladą i malinami
Rozkoszuj się deserem z mikrofali w ciągu zaledwie kilku minut. Fajny, inny - idealny. Taki jest nasz pomysł na deser na przyjecie ze znajomymi lub na piżama-party dla dzieci. Podawaj go ze swoimi ulubionymi dodatkami.
UŻYWAMY
Zestaw 4 Kubków do Cappuccino Petits Fours
Image without a name
PRZEPIS
Pieczona ryba z trawą cytrynową i limonką
Aromatyczne masło z trawą cytrynową i limonką zapewni nawilżoną i smaczną rybę. Można zastąpić pstrągiem, co wydłuży czas pieczenia o 5 minut.
UŻYWAMY
Prostokątna Brytfanna do Zapiekania Aluminium Nieprzywierające
Image without a name
PRZEPIS
Tarta tatin z miodem, parmezanem i porem
Podawaj z cienkim plastrem sera gorgonzola u góry tarty tatin, aby roztopił się w cieple. Pyszne w połączeniu z kieliszkiem różowego wina i lekką, zieloną sałatką jako dodatek.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Niesamowite wielkanocne ciasto marchewkowe
To ciasto jest niezwykle wilgotne, lekkie i puszyste, o dużej zawartości marchewek, ananasa, przypraw i orzechów. To idealny przysmak na wielkanocny stół.
Image without a name
PRZEPIS
Tuńczyk smażony z mieszanką dukkah oraz pesto i kwaśną śmietaną
Ten przepis jest idealny na przyjmowanie gości, mieszanka dukkah zachwyca zarówno smakiem, jak i konsystencją oraz wspaniale komponuje się z pesto z cebulki dymki. Do podania z frytkami z batatów.
UŻYWAMY
Kwadratowa Patelnia Grillowa z Dwoma Uchwytami Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Biszkopt królowej Wiktorii
Trudno oprzeć się biszkoptowi królowej Wiktorii, a nasza współczesna wersja tego klasycznego deseru nie stanowi wyjątku. Świeże brzoskwinie można zastąpić brzoskwiniami z puszki i zmniejszyć ilość płynu, aż uzyska konsystencję syropu. Polej wierzch ciasta niewielką ilością tego syropu lub posmaruj nim biszkopt dla dodatkowego smaku.
Image without a name
PRZEPIS
Pieczeń wołowa z jesiennymi warzywami
Pyszna pieczeń wołowa, którą można przygotować z wyprzedzeniem i przechowywać w lodówce do momentu upieczenia. Idealna pieczeń na niedzielny obiad do podania w owalnej brytfannie żeliwnej.
UŻYWAMY
Owalna Brytfanna Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Dekadencka tarta czekoladowa
Uwielbiany deser i definicja dekadencji! Krój na cienkie kawałki i podawaj z owocami leśnymi dla kontrastu z czekoladowym smakiem.
UŻYWAMY
Forma do Tarty Kamionka
Image without a name
PRZEPIS
Bułeczki cynamonowe
Te efektowne bułeczki cynamonowe najlepiej jeść na ciepło z aromatycznym syropem cytrusowym, popijając filiżanką świeżo zaparzonej herbaty.
UŻYWAMY
Prostokątna Forma do Zapiekania Kamionka
Image without a name
PRZEPIS
Zimowa zielona zupa wegańska
Przygotuj dużą partię tej zupy i zamroź na później, wiedząc, że możesz wrócić do domu i czeka na Ciebie ciepły, pożywny posiłek. Świetnie ładuje baterie zimą i stanowi doskonały przepis na wykorzystanie wszystkich zielonych warzyw.
UŻYWAMY
La Marmite Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Popovery z parmezanem
Te popovery najlepiej smakują podane prosto z pieca i stanowią doskonałe rozwiązanie na sobotni brunch lub lunch z przyjaciółmi. Dobrze komponują się z kieliszkiem zimnego wina musującego lub wędzonym łososiem i świeżą sałatką.
UŻYWAMY
Foremka Wieża Kamionka