452 results
Surówka ze smażonym pstrągiem, kaparami, ogórkami i jabłkiem
TRUDNOŚĆ
Łatwy
CZAS GOTOWANIA
Do 30 min
PRZEPIS
Surówka ze smażonym pstrągiem, kaparami, ogórkami i jabłkiem
Ten smażony pstrąg tęczowy to proste i pyszne danie, które można przygotować w mniej niż godzinę, i podawać z sałatką.
UŻYWAMY
Kwadratowa Patelnia Grillowa z Dwoma Uchwytami Żeliwo
PRZEPIS
Greckie kofty jagnięce z salsą z granatu i pistacji
Greckie kofty to pyszne pulpeciki à la kebab. Podawaj z salsami wzbogaconymi o superfood, hummusem i ciepłymi podpłomykami.
UŻYWAMY
Prostokątna Płyta Grillowa Rowkowana Aluminium Nieprzywierające
PRZEPIS
Pieczone przystawki z serem
Te małe cheeseburgery to doskonałe przystawki na przyjęcia. Majonez sriracha dodaje im pikantności.
UŻYWAMY
Prostokątna Forma do Zapiekania Kamionka
PRZEPIS
Grillowane pieczarki z ciabattą i fasolką po kowbojsku
Pożywne danie bezmięsne. Te doskonale grillowane grzyby najlepiej podawać z posmarowaną oliwą z oliwek ciabattą, pieczonymi pomidorami i dużą porcją fasoli.
UŻYWAMY
Kwadratowa Patelnia Grillowa z Dwoma Uchwytami Żeliwo
PRZEPIS
Szaszłyki z grillowanego łososia i dymek w opiekanym chlebie pita
Te smaczne grillowane szaszłyki z łososia smakują doskonale podawane z chlebem pita.
UŻYWAMY
Prostokątna Płyta Grillowa Żeliwo
PRZEPIS
Pieczony naleśnik z potrójną czekoladą na gorąco
Doskonała uczta na weekend. To dekadenckie ciasto przygotowywane w naczyniu do pieczenia Le Creuset najlepiej podawać na gorąco, prosto z piekarnika z roztopionymi piankami i dużą porcją lodów waniliowych.
UŻYWAMY
Żaroodporna Blacha do Pieczenia
PRZEPIS
Sałatka niçoise z krewetkami
Wszyscy uwielbiają klasyczną sałatkę niçoise. Ten przepis jest ukłonem w stronę kultowego dania, ale wprowadza lekką wariację w postaci smażonych krewetek, aby jeszcze wzbogacić jego smak.
UŻYWAMY
Mały Talerz Kamionka
PRZEPIS
Bouillabaisse z pomidorami i rozgniecioną bazylią
Jest to tradycyjne danie, które celebruje bogactwo oceanu przy minimalnym wysiłku. Osobne usmażenie krewetek i kalmarów lub ryb pozwala uzyskać delikatną konsystencję owoców morza, ale wcześniejsze ugotowanie małży na parze w tym samym garnku zapewnia, że nie stracisz żadnego z tych aromatów.
UŻYWAMY
Miska do Musli Kamionka
PRZEPIS
Bułeczki Tropézienne
Ten przepis, zainspirowany klasyczną tartą z ciasta w stylu brioche, skraca czas potrzebny do przygotowania oryginału, ale nie pozbawia go puszystej, lekkiej konsystencji ani wyśmienitego smaku!
UŻYWAMY
Rondel ze Szklaną Pokrywką i Uchwytem Aluminium Nieprzywierające
PRZEPIS
Ciasto śliwkowe „do góry nogami”
To ciasto z pewnością stanie się ulubionym w Twoim domu i jest świetnym sposobem na wykorzystanie pozostałych śliwek.
UŻYWAMY
Kwadratowa Forma do Pieczenia
PRZEPIS
Brzoskwinie w szampanie z brązowym cukrem
Wyjątkowy smakołyk na każdą okazję! Brzoskwinie w szampanie z dodatkiem wanilii, podawane z crème fraiche lub gęstym, kremowym jogurtem.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Naleśniki z truskawkami i śmietaną na niedzielny poranek
Te naleśniki z truskawkowym nadzieniem to idealne danie na brunch, niezwykle łatwe do przygotowania na naszej patelni do naleśników z hartowaną powłoką nieprzywierającą.
UŻYWAMY
Patelnia do Naleśników Aluminium Nieprzywierające