452 results
PRZEPIS
Jajecznica z czerwonymi burakami i łososiem
Quick and simple, this breakfast is also great when cooking for family and friends.
UŻYWAMY
Rondel Żeliwo
PRZEPIS
Pieczony indyk z 5-przyprawową mieszanką
Traditional roasted turkey recipe is twisted in this delicious five spice flavouring.
UŻYWAMY
Owalna Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Panettone
This traditional Italian recipe has all the special feels of Christmas and the festive period.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Gnocchi z masłem szałwiowym
Beautifully prepared homemade gnocchi, which can be made ahead of time and is a great standby supper dish.
UŻYWAMY
Kwadratowa Forma do Zapiekania Tradycyjna
PRZEPIS
Chrupiący chleb
Smaczny chlebek piwny, który wyrasta przez noc i jest pięknie wypieczony dzięki naszemu żeliwnemu naczyniu żaroodpornemu Le Creuset.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Zupa brukselkowa z curry i mlekiem kokosowym
A wonderful winter soup full of flavor and nutrients.
PRZEPIS
Pampuchy z 3 sosami
A wonderful light and fluffy treat, these dough balls are sweet and soft with a rich and buttery honey almond crust.
UŻYWAMY
Holly Rondel
PRZEPIS
Risotto z czerwonym winem
A wonderful festive risotto, a much loved classic, perfect for serving from the pan to the table.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Czekolada honeycomb, wanilią i słonym karmelem
Honeycomb to popularny cukierek w Wielkiej Brytanii i Australii. Niewiele składników powoduje prawdziwą eksplozję smaku (a także małą eksplozję w garnku). Honeycomb nadaje tej karmelowej czekoladzie odrobinę chrupkości i wspaniały złoty kolor.
UŻYWAMY
Blacha do Pieczenia