452 results
PRZEPIS
Zapiekanka
PRZEPIS
Cytrusowe ciasto bezowe
Słodkie, kruche ciasto, wypełnione twarogiem cytrusowym z dodatkiem miękkiej bezy.
UŻYWAMY
Forma do Tarty Kamionka
PRZEPIS
Fondue z sera szwajcarskiego Emmentaler i Gruyere z bagietką
Klasyczne szwajcarskie fondue z sera jest zwykle połączeniem dwóch lub więcej rodzajów sera. Ser topi się w białym winie i doprawia gałką muszkatołową, pieprzem i musztardą. Fondue wlewa się do potartych czosnkiem form i podaje z francuską bagietką. Idealne na przytulny wieczór z przyjaciółmi!
PRZEPIS
Tropikalna tarta z kremem cytrynowym i pieczonym kokosem
Nowoczesny wariant tradycyjnego cytrynowego ciasta bezowego zabierze Cię bezpośrednio do tropików pod względem smaku. Tarta jest pełna egzotycznych nut, takich jak marakuja i mango. Jest przygotowana na patelni grillowej z żeliwnej serii signature.