Przepisy

discover
Rozpieszczaj swoje kubki smakowe dzięki naszym smakowitym przepisom z całego świata.
Przepisy
452 results
Filtr
Podstawowy skłdanik
Dieta i Styl Życia
Kuchania
Poziom trudności
Czas gototwania
Rozmiar porcji
Świetny dla
Okazja
Image without a name
PRZEPIS
Kremowa tarta bez skórki z karmelowym wierzchem
Odmiana tradycyjnego crème brûlée. Ta kremowa tarta z karmelizowanym wierzchem smakuje wyśmienicie.
UŻYWAMY
Forma do Tarty Kamionka
Image without a name
PRZEPIS
Łosoś pieczony w piekarniku w białym winie i miodzie z cytrusami
Prosty i aromatyczny łosoś pieczony w piekarniku najlepiej smakuje z sałatką ze świeżych ziół i chrupiącą bagietką. Podawaj go na stół w garnku profesjonalnym Gourmet.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Morelowe kulki mocy
Sięgnij po morelową kulkę mocy, pełną wartościowych składników, kiedy potrzeba Ci zastrzyku energii.
UŻYWAMY
Płytka Patelnia Aluminium Nieprzywierające
Image without a name
PRZEPIS
Zupa z pieczonego kalafiora
Przepysznie kremowa zupa kalafiorowa idealnie Cię rozgrzeje. Udekoruj ją plastrami rzodkiewki i jadalnymi kwiatami, które będą wspaniałym wykończeniem dania.
UŻYWAMY
3-ply Rondel z Pokrywką i Uchwytem Pomocniczym Stal Nierdzewna
Image without a name
PRZEPIS
Kolorowe marchewki z kozim serem
Idealna przystawka, którą przygotujesz w małej owalnej brytfannie z kamionki.
UŻYWAMY
Owalna Mini Cocotte Kamionka
Image without a name
PRZEPIS
Wegański dip groszkowy
Ten szybki i prosty dip można przygotować 2 dni wcześniej i przechowywać w lodówce, aż do momentu podania. Uniwersalny i przyjazny dla wegan!
UŻYWAMY
Kwadratowa Forma do Zapiekania Klasyczna Kamionka
Image without a name
PRZEPIS
Zielony koktajl
Odświeżający i intensywnie zielony koktajl, idealny do szklanek Le Creuset.
Image without a name
PRZEPIS
Chrupiące musli z patelni
Zrób własne musli na śniadanie lub jako przekąskę. Ten prosty przepis może być dowolnie modyfikowany. Podawaj z jogurtem, świeżymi jagodami lub innymi owocami.
UŻYWAMY
3-ply Patelnia Stal Nierdzewna Nieprzywierająca
Image without a name
PRZEPIS
Kushari z cynamonem i pomidorkami koktajlowymi
„To szczodrze przyprawione danie z soczewicy i ryżu to coś o wiele więcej niż suma składników, których przeważającą większość znajdziesz w swojej kuchni. Wierzch tej potrawy zwieńczają chrupiące, podsmażone szalotki, które stanowią kontrast dla delikatnej, poprawiającej nastrój pozostałej części dania. W tradycyjnej wersji tego klasyka egipskiej kuchni ulicznej występuje makaron oraz ciecierzyca. W tym przepisie użyłam ryżu i soczewicy – żeby było prościej – ale do ryżu można dodać makaronu lub odcedzoną puszkę ciecierzycy, aby danie było odrobinę bardziej autentyczne”. – Anna Jones
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Pad Thai z chrupiącym tofu
„Pad Thai to danie, któremu nie mogę się oprzeć. Wiem, że jest to przewidywalne, ale nie może go zabraknąć w moim menu. W tej wersji znalazło się wszystko, co uwielbiam w tym daniu: chrupiące tofu, całe mnóstwo zielonych warzyw, sos tamaryndowy, prażone fistaszki i chrupiąca cebulka, ponieważ w moim przekonaniu Pad Thai nie może się obejść bez tych składników”. – Anna Jones
UŻYWAMY
Talerz Głęboki Kamionka