Przepisy

discover
Rozpieszczaj swoje kubki smakowe dzięki naszym smakowitym przepisom z całego świata.
Przepisy
456 results
Filtr
Podstawowy skłdanik
Dieta i Styl Życia
Kuchania
Poziom trudności
Czas gototwania
Rozmiar porcji
Świetny dla
Okazja
Image without a name
PRZEPIS
Serowo-bekonowe twisty z ciasta francuskiego
Oto idealne przekąski, które można przygotować dla niezapowiedzianych gości. Wymieszaj i połącz nadzienie według własnych upodobań. Pamiętaj, aby dla uzyskania dodatkowego smaku użyć wyrazistego sera.
UŻYWAMY
Blacha do Pieczenia
Image without a name
PRZEPIS
Quiche z pieczoną dynią piżmową, szałwią i fetą
Obfite nadzienie z karmelizowanej dyni piżmowej i słonej fety sprawiają, że wypiek ten idealnie nadaje się jako poczęstunek na spotkaniu. To, co zostanie, możesz następnego dnia zjeść na lunch w biurze lub drugie śniadanie w szkole.
UŻYWAMY
Forma do Quiche i Tarty
Image without a name
PRZEPIS
Sernik cytrynowy
Klasyczny sernik to ulubieniec wszystkich gości. Tuż przed podaniem dodaj do niego truskawek lub jagodowego coulis.
UŻYWAMY
Tortownica
Image without a name
PRZEPIS
Sałatka Caprese z pieczonymi brzoskwiniami
Klasyczna Caprese w nowej odsłonie. Ten przepis to najlepsze uczczenie letnich warzyw i owoców za sprawą soczystych, słodkiej, pieczonej brzoskwini, dojrzałych pomidorów oraz kremowej mozzarelli.
UŻYWAMY
Prostokątna Forma do Zapiekania Kamionka
Image without a name
PRZEPIS
Risotto z ziarnami słonecznika i pesto
To risotto to świetny wybór na letni uroczysty obiad! Pełni rolę wspaniałej przystawki i dobrze sprawdza się w mniejszych porcjach ze względu na swoją kremową oraz pożywną formę.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Tarty limonkowe
Jeśli szukasz wspaniale prostego deseru, który możesz przygotować zawczasu latem, te pikantne tarty będą doskonałym wyborem. Podawane w naczyniach mini cocotte, mają odpowiednią wielkość, aby zaspokoić ochotę na coś słodkiego po posiłku.
UŻYWAMY
Mini Cocotte Kamionka
Image without a name
PRZEPIS
Brownie z jagodami i gorzką czekoladą
Te nieodparte brownie to idealna równowaga wykwintnej gorzkiej czekolady i świeżej kwaskowatości jagód. Można je przechowywać w hermetycznym pojemniku przez maksymalnie 4 dni, dzięki czemu będą idealne jako prowiant do zapakowania lub na wielkanocne pikniki.
Image without a name
PRZEPIS
Lodowe tarty cytrynowe bez pieczenia
Te tarty to świetny gotowy deser idealny do dzielenia się. To doskonały sposób na zapoznanie dzieci z kuchnią — kruszenie herbatników, topienie masła i wyciskanie cytryn nie może być bardziej ekscytujące!
UŻYWAMY
Mini Cocotte Kamionka
Image without a name
PRZEPIS
Mrożona herbata z hibiskusa
Ta aromatyczna mrożona herbata z hibiskusa będzie parzona i popijana na okrągło przez całe lato! Jest orzeźwiająca i stanowi wspaniałą propozycję do podania gościom w naszych eleganckich imbrykach do herbaty. Do koktajlu z imbryka można dodać odrobinę wódki.
UŻYWAMY
Klasyczny Imbryk Kamionka
Image without a name
PRZEPIS
Bucatini all’Amatriciana
Oto nasza wersja klasycznego przepisu na makaron. Użyj pomidorów koktajlowych w puszce, ponieważ są słodkie i soczyste oraz nadają sosowi wspaniałą konsystencję.
UŻYWAMY
Patelnia z drewnianym uchwytem Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Letnia sałatka z owoców pestkowych i burraty
Ta sałatka będąca współczesną wersją klasycznej sałatki Caprese podkreśla smak owoców pestkowych Grillowanie owoców karmelizuje naturalne cukry i wzmacnia smak.
UŻYWAMY
Miska do Sałatek Kamionka
Image without a name
PRZEPIS
Chleb sodowy z masłem miodowym
Idealny przepis na chleb dla początkujących, bo nie wymaga wyrastania i tylko trochę zagniatania. Chleb sodowy słynie z tego, że jest nieco gęstszy niż inne chleby — świetnie nadaje się na śniadania lub jako dodatek do talerza pożywnej zupy.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo