Przepisy

discover
Rozpieszczaj swoje kubki smakowe dzięki naszym smakowitym przepisom z całego świata.
Przepisy
452 results
Filtr
Podstawowy skłdanik
Dieta i Styl Życia
Kuchania
Poziom trudności
Czas gototwania
Rozmiar porcji
Świetny dla
Okazja
Image without a name
PRZEPIS
Brownie z jagodami i gorzką czekoladą
Te nieodparte brownie to idealna równowaga wykwintnej gorzkiej czekolady i świeżej kwaskowatości jagód. Można je przechowywać w hermetycznym pojemniku przez maksymalnie 4 dni, dzięki czemu będą idealne jako prowiant do zapakowania lub na wielkanocne pikniki.
Image without a name
PRZEPIS
Lodowe tarty cytrynowe bez pieczenia
Te tarty to świetny gotowy deser idealny do dzielenia się. To doskonały sposób na zapoznanie dzieci z kuchnią — kruszenie herbatników, topienie masła i wyciskanie cytryn nie może być bardziej ekscytujące!
UŻYWAMY
Mini Cocotte Kamionka
Image without a name
PRZEPIS
Mrożona herbata z hibiskusa
Ta aromatyczna mrożona herbata z hibiskusa będzie parzona i popijana na okrągło przez całe lato! Jest orzeźwiająca i stanowi wspaniałą propozycję do podania gościom w naszych eleganckich imbrykach do herbaty. Do koktajlu z imbryka można dodać odrobinę wódki.
UŻYWAMY
Klasyczny Imbryk Kamionka
Image without a name
PRZEPIS
Bucatini all’Amatriciana
Oto nasza wersja klasycznego przepisu na makaron. Użyj pomidorów koktajlowych w puszce, ponieważ są słodkie i soczyste oraz nadają sosowi wspaniałą konsystencję.
UŻYWAMY
Patelnia z drewnianym uchwytem Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Letnia sałatka z owoców pestkowych i burraty
Ta sałatka będąca współczesną wersją klasycznej sałatki Caprese podkreśla smak owoców pestkowych Grillowanie owoców karmelizuje naturalne cukry i wzmacnia smak.
UŻYWAMY
Miska do Sałatek Kamionka
Image without a name
PRZEPIS
Chleb sodowy z masłem miodowym
Idealny przepis na chleb dla początkujących, bo nie wymaga wyrastania i tylko trochę zagniatania. Chleb sodowy słynie z tego, że jest nieco gęstszy niż inne chleby — świetnie nadaje się na śniadania lub jako dodatek do talerza pożywnej zupy.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Kurczak pieczony z pastą harissa i granatem
Najlepsza w kurczaku pieczonym na ruszcie jest większa powierzchnia zapewniająca maksymalny smak — kurczak piecze się bardziej równomiernie i szybciej. Zmień smak masła, zastępując pastę harissa ulubionymi przyprawami lub pastami.
UŻYWAMY
Prostokątna Forma do Zapiekania Kamionka
Image without a name
PRZEPIS
Chleb z brytfanny
Zrób w domu własny bochenek jak z piekarni dzięki temu prostemu przepisowi. Dzięki doskonałemu rozprowadzaniu ciepła nasza brytfanna z żeliwa zapewnia chrupiącą skórkę i równy stopień wypieczenia.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Omlet klasyczny
Idealny sposób na rozpoczęcie dnia. Delikatne składniki, takie jak jajka, z łatwością usuniesz z naszych patelni ze wzmocnioną powłoką nieprzywierającą.
UŻYWAMY
Płytka Patelnia Aluminium Nieprzywierające
Image without a name
PRZEPIS
Oryginalne szwajcarskie fondue z serem
A delicious sharing recipe that can be cooked and served in the same pan. It is great for those who do not enjoy cooking and looks amazing served at the table.
UŻYWAMY
Fondue Caquelon Żeliwo
Image without a name
PRZEPIS
Najlepsze czekoladowe Brownie
Pomiń brownie kupione w sklepie i przygotuj własną dekadencką wersję na tacy na 12 brownies. Idealne do dzielenia, mogą być przechowywane w hermetycznym pojemniku przez maksymalnie dwa dni.