471 results
PRZEPIS
Chocolate Volcano Cakes
Bogate ciasto czekoladowe z płynnym rdzeniem. Najlepiej smakuje na ciepło z odrobiną bitej śmietany i kakao na deser.
UŻYWAMY
Mini Cocotte Kamionka
PRZEPIS
Pieczone ratatouille
This relatively inexpensive dish really goes a long way, and it only improves in flavour the next day. It is also incredibly versatile, doubling as both a delicious main dish or a side.
PRZEPIS
Bouillabaisse
Full of flavour, this Provencal classic is a hearty seafood soup which is quick and simple to prepare.
PRZEPIS
Tarta czekoladowa
Ciemna czekolada, masło, jajka, cukier i garść jagód - co może być słodszego? Wyłożyć ryflowane naczynie do flanu gotowym kruchym ciastem, przygotować nadzienie z ciemnej czekolady i delektować się tym bogatym i dekadenckim deserem.
PRZEPIS
Coq au Vin Mousseux
"Mousseux" (wino musujące) jest gwiazdą tego klasycznego dania z kurczaka, gotowanego na wolnym ogniu w okrągłej specjalnej brytfannie Le Creuset. Wino wyzwala głębokie i bogate smaki zarówno w kurczaki jak i w sosie.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Magdalenki cytrynowo-tymiankowe
Te klasyczne małe i delikatne magdalenki mają w sobie właściwą równowagę skórki cytrynowej i tymianku. Idealny smakołyk na letni podwieczorek!
PRZEPIS
Placek lotaryński
Perfect for any occasion, Quiche Lorraine is a French tart consisting of a pastry crust filled with pieces of cheese and lardons of bacon.
UŻYWAMY
Forma do Tarty Kamionka
PRZEPIS
Ciastka rumowe
A delicious summer pudding, our rum cakes have an added twist of exotic pineapple to give that holiday feeling.