452 results
PRZEPIS
„Risengrød“ – tradycyjny skandynawski ryż na mleku z cynamonem, cukrem i masłem
Risengrød is a traditional Scandinavian rice pudding laced with sugar, cinnamon and butter for a decadent, comforting dessert often eaten throughout the winter months.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Szwedzki Lussekatter
Traditional Swedish saffron-spiced "S" buns.
UŻYWAMY
Blacha do Pieczenia
PRZEPIS
Terrina śródziemnomorska
This full-flavoured terrine is layered with sweet tomato sauce, melted mozzarella, and pan-fried aubergine.
UŻYWAMY
Forma do Pasztetu z Prasą Kamionka
PRZEPIS
Zapiekanka z jabłkiem i batatem
A Sweet Potato and Apple Casserole, which bakes perfectly in Le Creuset stoneware dish and can easily be served from oven to table.
UŻYWAMY
Owalna Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Szampan Trifle
Fabulous Jelly and Raspberry Curd Trifles, individually presented, the perfect desert for Christmas guests.
PRZEPIS
Szynka w szampańsko-waniliowej glazurze
A delicious festive feast, perfect for sharing with the family at Christmas time.
UŻYWAMY
3-ply Prostokątna Brytfanna do Zapiekania Stal Nierdzewna
PRZEPIS
Tort z naleśników „tort szwarcwaldzki“
This layered pancake stack is a definite crowd-pleaser and a twist on the classic Black Forest Gateau.
UŻYWAMY
Patelnia do Naleśników Aluminium Nieprzywierające
PRZEPIS
Mini tartaletki z żurawiną, figami i jabłkami
Wonderdul mini Mince Pies with delicious Cranberry, Fig and Apple filling, a true crowd pleaser.
UŻYWAMY
Forma na 12 Mini Muffinów
PRZEPIS
Czekolada z malinami, migdałami i miętą
A chocolate nougat is decadent, fruity and full of crunch, perfect for gifting.
UŻYWAMY
Prostokątna Mała Forma do Pieczenia
PRZEPIS
Terrina z przegrzebków
This traditional French recipe is ideal for any festive celebration.
UŻYWAMY
Forma do Pasztetu z Prasą Kamionka
PRZEPIS
Choinka Pavlova
A stunning decorative ensomble,enough to please any Christmas guest.
UŻYWAMY
Blacha do Pieczenia